Σε όλα τα είδη σχέσεων (προσωπικών, φιλικών, συζυγικών, οικογενειακών, επιχειρηματικών κλπ.) απαραίτητο ζητούμενο για όλους τους εμπλεκόμενους είναι η εκατέρωθεν εμπιστοσύνη. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η εμπιστοσύνη κλωνίζεται και δημιουργεί τριβές και προβλήματα. Άλλοτε υπάρχει όντως θέμα, άλλοτε όμως όχι. Σχηματίζεται λανθασμένη εντύπωση, ή υποψία χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, από καμία πλευρά.

Και στις δύο περιπτώσεις εκείνο που απαιτείται είναι η συγκέντρωση στοιχείων και πληροφοριών που θα επιβεβαιώνουν ή θα απορρίπτουν την εντύπωση ή υποψία. Αυτά τα στοιχεία και οι πληροφορίες προκύπτουν από τις δικές μας εμπιστευτικές έρευνες και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση, γνωρίζοντας την πραγματική αλήθεια.

Η αποκάλυψη της αλήθειας για διάφορα ζητήματα απαιτεί αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν τις κινήσεις, τις δράσεις, τις επικοινωνίες και τις επαφές των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Έχοντας στη διάθεσή σας τα στοιχεία και τις πληροφορίες που εμείς συγκεντρώνουμε για εσάς μπορείτε να υπερασπιστείτε τη ζωή σας, την αξιοπρέπειά σας, τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας.

Όλοι θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για τα μέλη της οικογένειάς τους, αφενός για να προστατευθούν οι ίδιοι και αφενός για να τα προστατεύσουν, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανηλίκους, εφήβους και άτομα τρίτης ηλικίας.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες που αφορούν εξαπάτηση ατόμων τρίτης ηλικίας από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, ως και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν από μόνοι τους οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, με σεβασμό, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Οι ανήλικοι επίσης αποτελούν ευάλωτη κατηγορία και η προστασία τους στην ευαίσθητη ηλικία αποτελεί προτεραιότητά μας. Μπορούμε να εντοπίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τους κινδύνους που ενδέχεται να συναντήσουν στο σχολείο,στο φιλικό τους περιβάλλον,στον οικογενειακό περίγυρο και γενικά στο περιβάλλον που ζούν και στις συναναστροφές τους. Ζητήματα βίας από όπου κι αν προέρχεται, παρενοχλήσεις κάθε είδους, κακές συνήθειες, εθισμοί σε ουσίες είναι μερικοί από τους κινδύνους που αν οι εμπιστευτικές έρευνες εντοπίσουν έγκαιρα, θα προφυλάξετε τα παιδιά σας από μη αναστρέψιμες πολλές φορές επιπτώσεις στην υγεία τους,τη σωματική τους ακεραιότητα,την ομαλή εξέλιξη της σχολικής και οικογενειακής πορείας τους.

Η ατομική, οικογενειακή ασφάλεια ως και η ασφάλεια της περιουσίας αποτελούν πρωταρχική επιδίωξη κάθε ανθρώπου, προκειμένου να μπορεί να ζει ήσυχα, ειρηνικά χωρίς κινδύνους και απειλές για τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα και την περιουσία τη δική του και της οικογένειάς του. Εμείς μπορούμε μέσα από εμπιστευτικές έρευνες να παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες ,συμβουλές και εκπαίδευση για την προστασία από κάθε μορφής κινδύνους.

Διερευνούμε επίσης κάθε υπόθεση που υποκρύπτει απειλή ή κίνδυνο για τη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων σε βάρος σας από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο,αρκεί να εμπιστευθείτε την εμπειρία μας , τον συνεπή και σύμφωνο με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας χειρισμό της υπόθεσής σας.Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το πως θα προστατευτείτε εσείς,τα μέλη της οικογένειάς σας,η οικία σας,η επιχείρησή σας και τα κάθε είδους περιουσιακά σας στοιχεία,από κάθε κίνδυνο.

Για να φθάσει μία υπόθεσή σας στη δικαιοσύνη θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχή έκβασή της.Οι νομικές συμβουλές προφανώς είναι καθοριστικές και απαραίτητες,ωστόσο ο νομικός σας σύμβουλος θα πρέπει να βοηθηθεί στο έργο του από άτομα που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για να υποστηρίξει τα συμφέροντά σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε ό,τι χρειάζεστε για να είστε σωστά ενημερωμένοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι πριν την εκδίκαση της υπόθεσής σας.Μπορούμε να ερευνήσουμε οτιδήποτε θα φωτίσει περισσότερο την αλήθεια και θα οδηγήσει στην έκδοση μιας δίκαιης απόφασης.
Εγκληματικές πράξεις,οικονομικά ζητήματα-διεκδικήσεις,οικογενειακά θέματα,προβλήματα επιχειρήσεων, ατυχήματα εργατικά-τροχαία , εμπρησμοί,υποθέσεις που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις,αποτελούν μερικές από τις υποθέσεις που υποστηρίζουμε με επιτυχία.

Η γραφειοκρατία,οι καθυστερήσεις και η πρόχειρη αντιμετώπιση εκ μέρους αρμοδίων υπαλλήλων,είναι δυστυχώς συνηθισμένες καταστάσεις για όσους έρχονται σε συναλλαγή με δημόσιες αρχές,ΟΤΑ, ΔΕΚΟ και άλλους φορείς. Η άγνοια, η νοοτροπία αλλά και η μη σωστή παρουσίαση πολλές φορές των αιτημάτων από τους ενδιαφερόμενους δημιουργούν τριβές,ταλαιπωρία,καθυστερήσεις και εν τέλει την μη ικανοποίηση των ενδιαφερομένων πολιτών.

Εμείς μπορούμε να σας απαλλάξουμε από τέτοιου είδους ταλαιπωρίες και απώλεια πολύτιμου χρόνου,βοηθώντας σας να φθάσετε πολύ σύντομα στο επιθυμητό για σας αποτέλεσμα,κάθε φορά που συναλάσεστε για τη διευθέτηση υποθέσεών σας.

Δεν υποκαθιστούμε τις αρμόδιες αρχές,μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε να αποκαλυφθούν αυτοί που εγκλημάτησαν σε βάρος σας ή σε βάρος δικών σας ανθρώπων με οποιοδήποτε τρόπο.Φυσικά τον λόγο στο τέλος έχουν οι αρμόδιοι,το έργο των οποίων υποστηρίζουμε παράλληλα με τα συμφέροντά σας,παρέχοντας στοιχεία και πληροφορίες που προκύπτουν από ενδελεχείς δικές μας έρευνες.

Ήδη σε σοβαρές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τελευταία τη δικαιοσύνη,αλλά και τα ΜΜΕ είχαμε πολύτιμη συμβολή αθόρυβα,μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Εργαζόμαστε για λογαριασμό παθόντων,ασφαλιστικών εταιρειών,επιχειρηματιών,ιδιωτών και όποιων άλλων εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε ατυχήματα κάθε είδους.Συγκεντρώνουμε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που απαιτούνται για να υποστηρίξουν οι ενδιαφερόμενοι τα δικαιώματά τους και να διεκδικήσουν τα συμφέροντά τους.Τροχαία ατυχήματα,εργατικά ατυχήματα,εμπρησμοί/πυρκαγιές,ατυχήματα από άλλα αίτια είναι μερικές από τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε υπεύθυνα,δραστηριοποιώντας τους ειδικούς κατά περίπτωση συνεργάτες μας για τη συγκέντρωση του υλικού,τη σύνταξη εκθέσεων και την ολοκλήρωση του φακέλου που θα είναι ο πολυτιμότερος υποστηρικτής σας ενώπιον κάθε αρχής και φορέα.

Διαχειριζόμαστε περιστατικά αναζήτησης εξαφανισθέντων ατόμων στις περιπτώσεις που μπορεί να κινδυνεύει η ζωή τους,περιπτώσεις ομηριών και απαγωγών με υπευθυνότητα και με γνώμονα πρωταρχικό την προστασία της ζωής του ανθρώπου που βρίσκεται σε κίνδυνο. Συγκεντρώνουμε για το σκοπό αυτό τα σημαντικά στοιχεία και τις κρίσιμες πληροφορίες για να υπάρξει αίσιο τέλος στην κάθε υπόθεση. Με εχεμύθεια,μεθοδικότητα και αξιοποίηση όλων των στοιχείων που διατίθενται,αλλά κυρίως αυτών που προκύπτουν από τις εμπιστευτικές έρευνές μας, διασφαλίζουμε σε συνεργασία με τους άμεσα ενδιαφερόμενους για τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο , ότι οι δικοί τους άνθρωποι θα βρεθούν σώοι και υγιείς.

Δεν παρεμποδίζουμε το έργο των αρμοδίων αρχών, αντίθετα θέτουμε στη διάθεσή τους τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνές μας, προς υποβοήθηση του έργου τους.Μπορούμε επίσης να σας καθοδηγήσουμε πως θα χειρισθείτε το κάθε περιστατικό,καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υπόθεση.

Με τη συνδρομή των ειδικών συνεργατών μας κατά περίπτωση,μπορούμε να διαχειριστούμε εκκρεμότητές σας στους παραπάνω φορείς ,χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο και περιττές επιβαρύνσεις ή ζητήματα μη ενδεδειγμένης εξυπηρέτησης από τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Οι συνεργάτες μας οικονομικοί και τραπεζικοί σύμβουλοι μπορούν να συντάξουν και να διεκπεραιώσουν για σας υλοποιήσιμα σχέδια διευθέτησης των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.

This post is also available in: enEnglish (Αγγλικα)